Teljes program, 2 éjszaka szállással az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben egyágyas elhelyezéssel

Helyszín:
Tokaj-Tállya (Minaro Hotel MGallery - Oroszlános Borbirtok)
Időpont:
2023. október 13-15.
Jegyvásárlás
Jegyárak:
Menedzserszövetség tagoknak: 269.000 Ft
Partnerszervezet tagoknak: 279.000 Ft
Külsős vendégeknek: 289.000 Ft
Amennyiben Menedzserszövetség tag és rendelkezik ajándék voucherrel, akkor már automatikusan regisztrálásra került rendszerünkben, így a kedvezményes ár vagy a voucher érvényesítéséhez elég a “bejelentkezés a jegyáruházba” gombra kattintva a jogosultság megerősítéséhez megadni azt az e-mail címet, amire az utalvány érkezett. A jelszó igénylését követően automatikus levelet küldünk a regisztrált e-mail címre, a megküldött jelszóval később bármikor tagként tudnak belépni jegyáruházunkba. Amennyiben tagunk vagy partnerszervezeti tagunk és már regisztrált korábban jelentkezzen be, amennyiben először jár oldalunkon kérjük, regisztráljon be jegyáruházunkba a kedvezményes jegyvásárláshoz.
Foglalások (fő):
Az ár tartalmazza 1 fő részére a részvételt az aukción valamint az aukciót követő fogadáson, 2 éjszaka szállást reggelivel egyágyas elhelyezéssel az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery szállodában, 13-án vacsorát egy közös főzőprogram keretében és 4 tételes borkóstolót az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery szállodában, 14-én az Oroszlános Borbirtokon BBQ ebédet és 4 tételes borkóstolót, a transzfereket valamint az áfát

Teljes program, 2 éjszaka szállással az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben egyágyas elhelyezéssel

Helyszín:
Tokaj-Tállya (Minaro Hotel MGallery - Oroszlános Borbirtok)

Időpont:
2023. október 14.

Az Art Meets Business programsorozatunk keretében egy izgalmas hétvégi programra invitáljuk a Menedzserszövetség tagjait és követőit a mesés tokaji borvidékre. A programok a tállyai Oroszlános Borbirtok 400 éves épületében és a csodálatosan felújított Mailloth-Kastélyban, valamint az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery szállodában zajlanak.

Menedzserszövetség és az Artistaille közös eseményének fő programja az Első Tokaji Kortárs Művészeti Jótékonysági Aukció, ahol a tállyai művésztelep kortárs képzőművészeinek alkotásai mellett Tombor Zoltán fotóművész egy különleges kiállítási darabja és az Autistic Art Alapítvány aukciós tételei kerülnek árverezésre. Az aukció bevételéből egy különleges művészeti programot valósítunk meg, melyben az Együtt az Autistákért Alapítvány AUTTALENT programjának résztvevői és a CsudiBogár Club autizmusban érintett tehetséges fiatal művészei számára biztosítunk fejlődési lehetőséget egy alkotótábor keretében. Mindemellett az aukcióból befolyt összegből az Autistic Art Alapítvány célját, autista lakóotthonok fennmaradását is támogatjuk.

A kétnapos programra regisztráló vendégeink szállításáról Budapestről a helyszínre, valamint a helyszínek között a Schiller Autó Család gondoskodik.

Galéria

Tállya. – Oroszlános. Borbirtok, Mailloth-Kastély

Tokaj – Minaro Hotel Tokaj MGallery

Artistaille


További rendezvényeink
crossmenu