Charity Fashion Market VIP – 16:00-19:00

Helyszín:
The Ritz-Carlton Hotel
Időpont:
2024. március 8.
péntek, 16:00 - 19:00
Jegyvásárlás
14.900 Ft
Amennyiben Menedzserszövetség tag és rendelkezik ajándék voucherrel, akkor már automatikusan regisztrálásra került rendszerünkben, így a kedvezményes ár vagy a voucher érvényesítéséhez elég a “bejelentkezés a jegyáruházba” gombra kattintva a jogosultság megerősítéséhez megadni azt az e-mail címet, amire az utalvány érkezett. A jelszó igénylését követően automatikus levelet küldünk a regisztrált e-mail címre, a megküldött jelszóval később bármikor tagként tudnak belépni jegyáruházunkba. Amennyiben tagunk vagy partnerszervezeti tagunk és már regisztrált korábban jelentkezzen be, amennyiben először jár oldalunkon kérjük, regisztráljon be jegyáruházunkba a kedvezményes jegyvásárláshoz.
Foglalások (fő):

Charity Fashion Market VIP – 16:00-19:00

Helyszín:
The Ritz-Carlton Hotel
Budapest, 1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.
Időpont:
2024. március 8.
péntek, 16:00 - 19:00

A Menedzserszövetség bemutatja: Charity Fashion Market exkluzív jótékonysági ruhavásár az UNICEF Magyarország javára.

A Menedzserszövetség negyedik alkalommal indítja útjára női vezetői kampányát, idén megújult koncepcióval Női Vezetők a Társadalomért! címmel. A kampány szlogenje: Együtt. Működünk!

A kampánynak nőnapra, március 8-ra időzített exkluzív indítóeseménye a Charity Fashion Market. Az egész napos program egy különleges jótékonysági esemény, ahol nemcsak közel 100 női vezetőnk által felajánlott pre-loved darabok közül, hanem népszerű magyar kortárs tervezők kollekcióiból is szemezgethettek. Vásárlásotokkal az UNICEF Magyarország munkáját támogatjátok.

Az esemény fénypontja az esti VIP fogadás, ahol a jótékonysági vásár mellett, bemutatkozik a Remind bookazine tavaszi lapszáma, melyben kampányunk 18 oldalas belső mellékleten jelenik meg.

Fogjunk össze közösen egy jó ügyért!


További rendezvényeink
crossmenu